Spalatoria noastra este dotata cu utilaje moderne aranjate in flux bine organizat si stabilit. Intreg procesul este caracterizat de usurinta in exploatare, el fiind utilizat de femei in fiecare etapa. Procesul asigura indepartarea prafului, petelor, bacteriilor, microbilor si al oricaror microorganisme.

Decontaminarea

In prima etapa, covoarele sunt decontaminate cu raze UV si ozon, in spatiu special amenajat, pentru distrugerea bacteriilor, virusilor si microbilor potential existenti pe suprafete, timp de 30 minute.

Spalarea profesionala

Cu ajutorul utilajelor moderne si a solutiilor de spalare profesionala inlaturam cele mai pretentioase pete si asiguram prospetimea culorior si integritatea fibrelor.

Stoarcerea

Cu ajutorul unui utilaj de centrifugare se elimina apa din covoare si mochete. Intr-un timp scurt fibrele sunt uscate si pastreaza un parfum placut, natural.

Uscare rapida si controlata

Cu ajutorul utilajelor profesionale se elimina ultimele urme de umiditate si se pastreaza culoriile vii ale covoarelor. NU uscam covoarele la soare sau in atmosfera naturala! Uscarea se face in spatii ventilate, incalzite si cu umiditatea controlata!

Finisare prin periere si aspirare profesionala, parfumare

In ultima etapa, covoarele si mochetele sunt periate pentru eliminarea ultimelor scame sau a firelor de par.

Tarife

de la 13 lei / mp daca ne aduceti dumneavoastra covorul la Spalatorie in Parcul Metrom

PRELUAM COVOARE DOAR LA PUNCTUL DE LUCRU CU PUBLICUL

Parcul Industrial Metrom
(intrarea pe poarta 1 de langa biserica urmand indicatoarele)

Luni - Vineri: 11.00 - 18.00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

NU aveți nevoie de programare!

Ne rezervăm dreptul de a refuza covoarele ce prezinta factori de infecție, grad de uzură avansată, emană mirosuri dezagreabile sau au fost folosite de către animale de companie.