Dispunem de utilaje moderne de spalare, stoarcere si uscare a covoarelor si mochetelor. Personalul nostru este format numai din femei bine instruite din punct de vedere profesional si caracterizate de constinciozitate, harnicie si seriozitate. Folosim detergenti si solutii de curatare profesionale pentru indepartarea oricaror pete, bacterii si microorganisme. Deviza noastra ieftin - rapid si de calitate ne insoteste in tot ceea ce facem si ne stimuleaza sa ne autodepasim.

Avantajele spalatoriei noastre:

TRANSPARENTA - Va asteptam oricand in timpul orelor de program sa observati intreg procesul de curatare si conditiile de curatenie si igiena in care ne desfasuram activitatea

PASTRAM INTEGRITATEA CULORILOR - Cu ajutorul tehnologiei culoriile covoarelor se pastreaza vii iar albul este mai curat!

FIBRE PROTEJATE - Pe intreg procesul de spalare si uscare sunt urmariti mai multi parametri pentru a asigura protejarea in detaliu a fibrelor din covoare.

SIGURANTA SI SANATATEA COPIILOR SI A FAMILIEI este in prim plan , asiguram un trai mai sanatos familiei si in special a copiilor.

PRELUAM COVOARE DOAR LA PUNCTUL DE LUCRU CU PUBLICUL

Parcul Industrial Metrom
(intrarea pe poarta 1 de langa biserica urmand indicatoarele)

Luni - Vineri: 11.00 - 18.00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

NU aveți nevoie de programare!

Ne rezervăm dreptul de a refuza covoarele ce prezinta factori de infecție, grad de uzură avansată, emană mirosuri dezagreabile sau au fost folosite de către animale de companie.